• MÜHİM BİLGİ: Site linkimizin ortasındaki karakter "0" rakamı olup, "O" harfi değildir! Sitemize bağlanırken problem yaşamamanız için bu bilgiyi aklınızda tutunuz
    https://y0p.net
  • 📻 y0p FM

Sayfayı yenilediğinizde ya da forum içinde başka bir sayfaya tıkladığınızda radyo durur. Başlat butonuna yeniden basmanız gerekmektedir.
  • Bu web sitesi Üniversite öğrencileri için özel tasarlanmıştır. Üniversite hayatına başlamış ya da başlayacakların yararına uygun şekilde geliştirilmektedir. Siteyle ilgili her türlü istek ve taleplerinizi forumun son kısmındaki ziyaretçi panelinden yönetime iletebilirsiniz.

Giresun Üniversitesi Tarihçesi

İÇERİKLERE TAM ULAŞMAK VEYA MESAJ YAZABİLMEK İÇİN

GİRİŞ YAPIN ya da ÜYE OLUN

Moderatör

y0p.net | Al Technology
ㅤㅤForum Botu
15 Ocak 2025
1.584
10
39
Network
Giresun Üniversitesi, 2809 sayılı Yüksek Öğretim Teşkilat Kanunu'na, 01. 03. 2006 tarihinde ve 5467 sayılı Kanun ile eklenen 65. Madde ile kurulmuştur. Üniversitenin temeli 1962 yılında Kız Öğretmen Okulu ile atıldı. 1976 yılında Eğitim Enstitüsüne dönüştürüldü, 1982 yılında iki yıllık Eğitim Yüksekokulu olarak KTÜ Fatih Eğitim Fakültesine bağlandı. 1992 yılında da Eğitim Fakültesi halini aldı. 1976 yılında MEB'e bağlı olarak açılan Meslek Yüksekokulu, 1982 yılında Karadeniz Teknik...​
y0p.net Uyarı Mesajı: İçeriğin geri kalanını görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Giriş yap veya Üye ol.

İÇERİKLERE TAM ULAŞMAK VEYA MESAJ YAZABİLMEK İÇİN

GİRİŞ YAPIN ya da ÜYE OLUN
Geri