• MÜHİM BİLGİ: Site linkimizin ortasındaki karakter "0" rakamı olup, "O" harfi değildir! Sitemize bağlanırken problem yaşamamanız için bu bilgiyi aklınızda tutunuz
    https://y0p.net
  • 📻 y0p FM

Sayfayı yenilediğinizde ya da forum içinde başka bir sayfaya tıkladığınızda radyo durur. Başlat butonuna yeniden basmanız gerekmektedir.
  • Bu web sitesi Üniversite öğrencileri için özel tasarlanmıştır. Üniversite hayatına başlamış ya da başlayacakların yararına uygun şekilde geliştirilmektedir. Siteyle ilgili her türlü istek ve taleplerinizi forumun son kısmındaki ziyaretçi panelinden yönetime iletebilirsiniz.

Forum Sitemizin İçeriğini ve Tasarımını Nasıl Buldunuz?

• Tasarım kötü, içerik idare eder.

Oy: 0 0,0%
  • İçerik kötü, tasarım idare eder.

• Her ikisi de kötü.

• Kullanılan toplam oy
    8

İÇERİKLERE TAM ULAŞMAK VEYA MESAJ YAZABİLMEK İÇİN

GİRİŞ YAPIN ya da ÜYE OLUN

🎓 y0p

🛄 Developer
👑 Proje Sorumlusu
ㅤㅤYönetici
15 Ocak 2025
246
1.093
594
Marmara

Tamer

Yeni Öğrenci
ㅤㅤÖğrenci
9 Mart 2025
3
5
4
Ankara
Okulunuz
Erciyes Üniversitesi
Memleket
Ankara
Tebrik ederim. Konu özelinde çok önemli bir platform, umarım hedeflerinize ulaşır ve milyonlarca öğrenciye bu önemli alanda güvenilir bir bilgi kaynağı olursunuz. Başarılarınızın devamını dilerim.

🎓 y0p

🛄 Developer
👑 Proje Sorumlusu
ㅤㅤYönetici
15 Ocak 2025
246
1.093
594
Marmara
Tebrik ederim. Konu özelinde çok önemli bir platform, umarım hedeflerinize ulaşır ve milyonlarca öğrenciye bu önemli alanda güvenilir bir bilgi kaynağı olursunuz. Başarılarınızın devamını dilerim.

Teşekkür ederiz @Tamer bey. Sizi de aramızda görmek güzel.

Yağmur Aysal

Yeni Öğrenci
ㅤㅤÖğrenci
23 Ocak 2025
2
1
4
Burayı bulmadan önce o kadar araştırdım üniversite forumları neler var diye doğru dürüst bir forum çıkmamıştı. Üni'lerin kendi forumları da yok. Kimse foruma yanaşmıyor ya da akıl etmiyor. Bir tane üni forum sitesi buldum ama onu da beğenmedim görünüş ve tasarım iyi değil farklı bir sistem sanırım ayrıca yönetimi de iyi değil tek kişi midiri nedir üyelerin sorusuna cevap yok, ilgilenen yok. Burası öyle değil ama görünüşü çok beğendim ve sistemi kaliteli. Aynı zamanda yönetimi de canlı ve hemen dönüş yapıyor. Yeni bir yer daha şimdiden böyle umarım daha iyi yerlere gelir.​

Büyük Sıfır

Yeni Öğrenci
ㅤㅤÖğrenci
17 Ocak 2025
3
2
4
21
Tekirdağ
Ben de kolay beğenen bir tip değilimdir. Baya bir önce üye olmuştum buraya. Gerçekten kaliteli bir yer. Başarılarının devamını diliyorum.

Adnan D.

Genel Sorumlu
ㅤㅤYönetici
15 Ocak 2025
180
325
164
Bütün üyelerimize hoş geldin der, beğeni ve olumlu yorumları için teşekkürü bir borç biliriz. Sizlerle daha iyilere, daha yükseklere inşaAllah.

İÇERİKLERE TAM ULAŞMAK VEYA MESAJ YAZABİLMEK İÇİN

GİRİŞ YAPIN ya da ÜYE OLUN
Geri