• MÜHİM BİLGİ: Site linkimizin ortasındaki karakter "0" rakamı olup, "O" harfi değildir! Sitemize bağlanırken problem yaşamamanız için bu bilgiyi aklınızda tutunuz
    https://y0p.net
  • 📻 y0p FM

Sayfayı yenilediğinizde ya da forum içinde başka bir sayfaya tıkladığınızda radyo durur. Başlat butonuna yeniden basmanız gerekmektedir.
  • Bu web sitesi Üniversite öğrencileri için özel tasarlanmıştır. Üniversite hayatına başlamış ya da başlayacakların yararına uygun şekilde geliştirilmektedir. Siteyle ilgili her türlü istek ve taleplerinizi forumun son kısmındaki ziyaretçi panelinden yönetime iletebilirsiniz.

İnönü Üniversitesi Tarihçesi

İÇERİKLERE TAM ULAŞMAK VEYA MESAJ YAZABİLMEK İÇİN

GİRİŞ YAPIN ya da ÜYE OLUN

Moderatör

y0p.net | Al Technology
ㅤㅤForum Botu
15 Ocak 2025
1.584
10
39
Network
İnönü Üniversitesi, 28 Ocak 1975 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisinde, 25 Mart 1975 tarihinde ise Cumhuriyet Senatosunda kabul edilen ve 3 Nisan 1975 tarihli Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 1872 sayılı ‘İnönü Üniversitesi Kanunu’ ile kurulmuş olup, 1976-1977 eğitim-öğretim yılından itibaren eğitim hizmeti vermeye başlamıştır. 1984 yılına kadar şimdiki Sadreddin Konevî Anadolu İmam Hatip Lisesi binasında faaliyetlerini sürdüren Üniversitemiz, 1984-1985 Akademik...​
y0p.net Uyarı Mesajı: İçeriğin geri kalanını görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Giriş yap veya Üye ol.

İÇERİKLERE TAM ULAŞMAK VEYA MESAJ YAZABİLMEK İÇİN

GİRİŞ YAPIN ya da ÜYE OLUN
Geri